Confidentialitate

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului BENTRIS (bentris.ro).

Site-ul BENTRIS (bentris.ro.ro) este operat de societatea BENTRIS PLUS SRL, cu sediul in STR. VALEA OLTULUI , NR. 2, Sector 6, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/1631/2010.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe BENTRIS (bentris.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii BENTRIS (bentris.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;

  • Prelucrarea comenzilor;

  • Participarea la concursuri, promotii;

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe BENTRIS (bentris.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar BENTRIS (bentris.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@bentis.ro

  
  

  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?