Transport si retururi

Transport:

Transportul este gratuit pentru orice produs livrat pe raza Bucurestiului. Pentru alte localitati, cheltuielile de transport pot fi suportate de firma noastra sau nu, in functie de precizarile de la fiecare articol in parte. Expedierile se fac cu Fan Courier sau Prioripost.

Atunci cand trebuie achitate separat, costurile de expediere sunt cuprinse intre 20 si 25 lei/trimitere, sau pot varia in  functie de volumul si greutatea coletului.

Termenul de livrare este cuprins, in limita stocului, intre 1 si 5 zile lucratoare de la primirea comenzii.

Retur:

15 zile drept de retur

Persoanele fizice si juridice care au achizitionat de pe site-ul bentris.ro, au dreptul sa solicite companiei S.C Bentris Plus S.R.L, aducerea la conformitate a produsului in termen de 15 de zile de la primirea produsului.
S.C Bentris Plus SRL (bentris.ro) isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
•    Produsul a fost adus la comanda speciala
•    Instructiunile de utilizare specifice produsului nu au fost respectate in totalitate
•    Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc
•    Factura sau chitanta este distrusa/pierduta
•    Produsele returnate trebuie să fie insotite de copie lizibilă dupa factura fiscala. Costurile efectuate pentru livrarea produselor nu pot fi stornate.

Restituirea banilor sau inlocuirea produsului

In termen de maxim 15 zile calendaristice de la primirea coletului cu produsul returnat, se va inlocui produsul neconform cu alt produs avand aceleasi specificatii.

Firma Bentris Plus SRL garanteaza, prin politica proprie in raport cu clientii, inlocuirea produsului livrat, indiferent de motivul pertinent al acestei inlocuiri, numai o singura data. In cazul in care clientul refuza si produsul inlocuit, indiferent de motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu se mai considera obligata la o noua inlocuire a acestuia, cu niciun altul, fie el identic, similar ori diferit. In aceasta situatie, firma va rambursa clientului, in termenul prevazut de 15 zile calendaristice, contravaloarea, achitata de client, a produsului (fara cheltuielile de transport). Clientii care transmit comenzi firmei accepta in mod implicit aceasta conditie.

In cazul produsului returnat, restituirea contravalorii produsului respectiv se face in termen de maxim 15 zile calendaristice de la primirea coletului cu produsul returnat.
S.C Bentris Plus S.R.L suporta cheltuielile cu expedierea prin curier a produsului inlocuitor, daca neconformitatea produsului este in culpa lui. In caz contrar, cheltuielie cu inlocuirea produselor sunt suportate de catre client.

Situatie

Taxa de transport suportata de:

Produs livrat/ambalat gresit

bentris.ro

Produs cu defect (neconform)

bentris.ro

Marime nepotrivita

client

Inlocuire produs

client

Renuntare la produs

client

 photo merchant-320x250_zpsegku8jr4.jpg

  
  

  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?