Transport si retururi

Transport:

Expedierile se fac cu Fan Courier daca  locatia este pe lista Fan Courier sau Prioripost daca locatia se afla in alta zona decat lista mentionata, si cu un termen de livrare intre 2-5 zile.

Atunci cand trebuie achitate separat, costurile de expediere sunt cuprinse intre 20 si 25 lei/trimitere, sau pot varia in  functie de volumul si greutatea coletului.

Termenul de livrare este specificat pentru fiecare produs in parte.


Retur:

15 zile drept de retur

Persoanele fizice si juridice care au achizitionat de pe site-ul bentris.ro, au dreptul sa solicite companiei S.C Bentris Plus S.R.L, aducerea la conformitate a produsului in termen de 15 de zile de la primirea produsului.
S.C Bentris Plus SRL (bentris.ro) isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
•    Produsul a fost adus la comanda speciala
•    Instructiunile de utilizare specifice produsului nu au fost respectate in totalitate
•    Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc
•    Factura sau chitanta este distrusa/pierduta
•    Produsele returnate trebuie să fie insotite de copie lizibilă dupa factura fiscala. Costurile efectuate pentru livrarea produselor nu pot fi stornate.

Restituirea banilor sau inlocuirea produsului

In termen de maxim 15 zile calendaristice de la primirea coletului cu produsul returnat, se va inlocui produsul neconform cu alt produs avand aceleasi specificatii.


Firma Bentris Plus SRL garanteaza, prin politica proprie in raport cu clientii, inlocuirea produsului livrat, indiferent de motivul pertinent al acestei inlocuiri, numai o singura data. In cazul in care clientul refuza si produsul inlocuit, indiferent de motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu se mai considera obligata la o noua inlocuire a acestuia, cu niciun altul, fie el identic, similar ori diferit. In aceasta situatie, firma va rambursa clientului, in termenul prevazut de 15 zile calendaristice, contravaloarea, achitata de client, a produsului (fara cheltuielile de transport). Clientii care transmit comenzi firmei accepta in mod implicit aceasta conditie.


In cazul produsului returnat, restituirea contravalorii produsului respectiv se face in termen de maxim 15 zile calendaristice de la primirea coletului cu produsul returnat.
S.C Bentris Plus S.R.L suporta cheltuielile cu expedierea prin curier a produsului inlocuitor, daca neconformitatea produsului este in culpa lui. In caz contrar, cheltuielie cu inlocuirea produselor sunt suportate de catre client.

Situatie


Taxa de transport suportata de:

Produs livrat/ambalat gresit


bentris.ro

Produs cu defect (neconform)


bentris.ro

Marime nepotrivita


client

Inlocuire produs


client

Renuntare la produs


client photo merchant-320x250_zpsegku8jr4.jpg