Metode de plata

Platile online prin PayPal se desfasoara in completa siguranta. Puteti plati prin intermediul contului PayPal.
In cadrul sistemului PayPal, veti introduce datele cardului o singura data, acestea fiind inregistrate si perfect securizate pe serverul PayPal.

In cazul platii prin PayPal, se va tine cont de cursul de schimb oficial al B.N.R. din ziua platii, plus 4 Euro reprezentand comisioanele de schimb valutar si de operatiune PayPal.

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata cu cardul mobilpay™

Prin mobilpay™–card poti plati prin orice carte de credit sau debit emisa sub una dintre siglele: Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Wright Express, Carte Blanche & Diner's Club.

Inainte de a face plata cu cardul luati legatura cu unul din operatorii nostrii pentru a va asigura ca produsul dorit este disponibil si poate fi livrat in termenul prevazut in descrierea  fiecarui articol.

Numai dupa confirmare, puteti face plata cu cardul. In caz contrar, termenul de returnare al banilor este de 10 zile.